3 най-добри начина за бързо увеличаване на потентността

лоша потентност и как да я увеличите

Какво има по-голямо значение за мъжа от сексуалното здраве и мъжката консистенция? Статистиката показва, че над 50% от мъжкото население има някакъв вид сексуални проблеми. И броят им нараства всеки ден.

Въпросът как да се повиши нивото на потентност днес се задава не само от възрастните мъже, но и от младите хора.

Трудна екологична ситуация, високо ниво на стрес, много проблеми, които преследват и не ви позволяват да се отпуснете, хронични заболявания, далеч от идеалния начин на живот - всичко това е само малка част от това, което всеки мъж изпитва и което несъмнено се отразява на неговото здраве, включително мъжки.

Как можете да избегнете проблеми с потентността или да излезете от тях с най-малка загуба?

Нека дефинираме терминологията

Сексуалната потентност е способността за извършване на полов акт, проява на мъжката сексуалност, която се проявява в такива параметри като скоростта на ерекция, нейната полезност, продължителността на сексуалния контакт и други характеристики. Сексуалната потентност не може да се приравни на броя на сексуалните контакти и наличието на желание.

Здравият мъж запазва способността си да осъществява пълен полов акт до смърт. Идеята, че проблемите с потентността зависят от възрастта, често е погрешна. Има вероятни признаци на добра потентност, които могат да се наблюдават при мъжете. Тези признаци включват:

 1. средно тегло и височина;
 2. пълноценно всестранно развитие;
 3. чиста кожа с косми по цялото тяло;
 4. координацията на движенията е безупречна;
 5. реакцията на стимулите е мигновена;
 6. умствени способности на високо ниво;
 7. гласът е достатъчно нисък, но ясен;
 8. самоувереност.

Можете също така да подчертаете фактори, които влияят негативно на потентността:

 1. начин на живот и подходящо за възрастта;
 2. лоши навици - алкохол, пушене, бързо хранене;
 3. нервни разстройства, депресивни и маниакални състояния, стрес;
 4. заболявания на сърцето и съдовата система;
 5. използването на някои лекарства;
 6. хормонални заболявания;
 7. заболявания на пикочно-половата система;
 8. мозъчно увреждане от тумор;
 9. изключително ниски или високи температури;
 10. използването на стероиди по време на спортни тренировки и атлетични дейности;
 11. билки и излишък цели;
 12. епизодичен сексуален живот.

За да определите как да нормализирате потентността, първо трябва да определите кои фактори са от основно значение и имат най-голямо въздействие. Доста често младите хора страдат от слаба ерекция, която е причинена от психологически проблеми - липса на доверие в себе си и своите сили, комплекси. При зрели мъже (на около осемдесет години) нарушението на потентността се причинява от физиологични проблеми.

Методи за повишаване на потенцията

Има три начина за подобряване на потентността:

 1. физически упражнения;
 2. правилно хранене за добра потентност;
 3. използването на лекарства и процедури.

За да подчертаете метода, който се оказва най-ефективен, ще ви е необходим специалист, който ще прецени индивидуалните характеристики и нюанси на мъжкото тяло, ще ги съотнесе с тежестта на разстройството и ще препоръча най-подходящата техника. Ако обаче все още не искате да се срещнете със специалист, тогава можете да използвате всички техники в комбинация.

Медицински начини за коригиране на еректилната дисфункция

Можете да увеличите потентността с помощта на специални процедури и препарати. ефективността на такива мерки е доста висока, над 95%.

Сред тях има такива като:

 • дозиране на PDE5 инхибитори,
 • инжектиране на лекарството в кавернозните тела и уретрата;
 • природни средства, които повишават мъжката потентност;
 • психокорекция;
 • вакуумен масаж;
 • физиотерапия;
 • хирургична терапия.

Всички лекарства, които се използват за повишаване на потентността, могат да се използват само след одобрението им от двама лекари - вашия личен и вашия лекар. Едва след това можете да започнете да го приемате редовно.

Основни лекарства

Съвременната медицина използва няколко семейства лекарства, които помагат ефективно да се реши проблемът с намалената ерекция. Тези инструменти включват:

 1. препарати, съдържащи йохимбин;
 2. укрепващи лекарства;
 3. продукти с кантаридин.

Тези лекарства имат една обща черта - те имат подобен прототип на действие и тяхната основна цел е да изпомпват кръв в отпуснати гладки мускули, което разширява границите на кавернозните тела, увеличавайки ерекцията. Основното предимство на такива средства може да се нарече тяхно безпринципно, тъй като приемът от тях е подобен - въпросът е, че притока на кръв се увеличава ден след ден.

Специфични спортни упражнения

Мъжете изпитват комплекс за собственото си безсилие под влиянието на заобикалящата ги среда и начин на живот. За тези представители на силния пол, които имат редовни сексуални контакти, имат активна позиция, занимават се с мобилна работа и се придържат към спортни дейности. които са описани тук.

Можете да засилите ерекцията и да увеличите нивото на потентност с помощта на лека физическа активност, която е достъпна за всеки. Ще помогнат джогинг или вид загряване, както и йога или проста гимнастика.

Добре подобрява еректилната функция с контрастен душ и секс сутрин. Това ви позволява да поддържате себе си в добра форма, а също така има положителен ефект върху потентността.

Различни упражнения

Упражнение за тазовите органи, което може да укрепи мускулната тъкан и да подобри сексуалната активност на човека. Мъжът трябва да замръзне по време на уриниране три пъти на ден и след това бързо да продължи. Този вид обучение ще помогне да се осигури добра еректилна функция.

Упражнения от Кундалини йога. Това е комплекс от мъжественост и сексуална енергия, който насърчава сексуалното влечение, подобрява качеството на сексуалния живот и подобрява мускулния тонус.

Дихателните упражнения спомагат за увеличаване на притока на кръв, което засилва ерекцията.

Значението на правилната диета

Рационалната диета е един от основните компоненти на стабилното здраве, включително сексуалното здраве. Мъжкото тяло трябва да получава витамини в правилните количества, както и микроелементи, минерали и много повече, от което се нуждае за здравословен метаболизъм и пълноценна сексуална активност.

Диетата на мъжа трябва да съдържа:

 1. млечни и месни продукти;
 2. ограничени порции въглехидрати (зърнени храни, зеленчуци);
 3. морски дарове и коктейли от морски дарове.
 4. Растителни елементи, ядки, билки, семена;
 5. зеленчуци и плодове.

Всичко това съдържа ударни дози витамини, които спомагат за повишаване нивата на хормоните.