Къде е точката ji при мъжете?

По време на секс докосването е много важно, тъй като с тяхна помощ се стимулират и възбуждат ерогенни зони, които изпращат известна информация за полученото удоволствие и удоволствие до човешкия мозък. При жените се разграничават 3-те най-ерогенни точки - клиторът, U-точката на уретрата и G-точката, които някои двойки не могат да открият в продължение на много години. Всъщност да се разбере къде е точката G при жените не е толкова лесно, въпреки че местоположението му е описано в много медицински справочници.

Най-простото описание на местоположението на точката ji е във влагалището под клитора, т. е. директно върху предната стена на влагалището зад срамната кост. Разположена е на дълбочина 5-6 см. По размер достига размерите на грахово зърно, а на допир е леко грапава, като гъши подутини. Може да се усети при жената, дори когато тя не е във възбудено състояние. Някои от нежния пол изпитват желание за уриниране, когато тази точка се стимулира.

Има и друга версия за съществуването на точка джи на стената на влагалището на жената. Някои учени са убедени, че j-точката е просто ембрион на простатата! Факт е, че докато е в утробата, бебето няма сексуални характеристики за известно време. По-точно, трудно се забелязват до определен период от време. Тази удара по тялото на бебето, което е отговорно за появата на първични сексуални характеристики, е търсената G-точка. Той има много нервни окончания, благодарение на които възрастна жена може да получи огромно сексуално удоволствие. Всичко, от което се нуждае, за да постигне необикновен оргазъм, е да се научи да открива тази загадъчна, магическа G-точка.

Смята се, че точката ji се намира на предната стена на влагалището на дълбочина 5-6 сантиметра. Следователно, ако искате да го намерите сами, трябва да сте собственик на доста дълги пръсти. Въпреки факта, че размерът на тази точка съвсем не е малък (стойността й варира от размера на монета от десет копейки до монета от пет рубли), не всеки може да я намери. На първо място, трябва да се отбележи, че си струва да се търси точка джи само когато вече сте малко възбудени. В напълно спокойно състояние просто няма да го забележите или почувствате. Най-добрият вариант е да започнете да търсите веднага след оргазъм, тъй като по това време точката ji е най-изявена и чувствителна. Е, как да намерите този "забавен бутон"?

Ако искате да намерите точката джи с партньора си, най-добре го направете легнал. Повдигнете таза, като поставите под него възглавница - по този начин за мъжа ще бъде много по-удобно да изследва интимното ви място. Партньорът трябва внимателно да вкара пръстите във влагалището на дълбочина от 3 до 6 сантиметра. Разбира се, пръстите трябва да бъдат щедро смазани или със собствена смазка, или със смазка. Ще трябва да се доверите на собствените си чувства, докато ръководите ръката на партньора си. Веднага щом намери желаната точка, той ще забележи, че задните стени на влагалището започват да се свиват, както се случва по време на оргазъм.

Между другото, когато се стимулира G-точката при жените, често може да се получи спонтанно уриниране. Това се дължи на факта, че тази точка е в непосредствена близост до областта на уретрата. Освен това, по време на оргазъм, не урината излиза от уретрата, а тайната на парауретралните жлези. Можете обаче да избегнете тази ситуация, просто като освободите натиска, като същевременно стимулирате джи-точката.

Женската G-точка е близо до клитора, пред вагиналната стена. Дълбочината на проникване е от 3 до 5 см. Обхватът на "точката на удоволствие" е от 1 до 10 см. Може да се намира: в центъра, отляво и отдясно.

Къде е G-точката при мъжете?

Можете да намерите G-точката при мъж само през ануса, трябва да преместите пръста си напред с 4 сантиметра. Трябва да можете да почувствате малка издутина в предната част на корема.

Когато масажира тази точка, мъжът получава по-ярък оргазъм, отколкото при нормален полов акт, докато стимулирането на пениса не е задължително.

местоположението на точката джи при мъжете

G-spot масаж за мъже

Пълна релаксация на мъжа и абсолютно доверие един към друг. Ако вашият партньор е притиснат и принуден, тогава той няма да получи нищо, освен болезнени усещания. Попитайте мъжа си дали иска да стигнете дотук, не го правете без неговото съгласие. Не всеки мъж е готов за този вид. Ако имате дълги или удължени нокти, по-добре е да отложите търсенето на G-зоната, тъй като можете да причините микротравми в ректума на мъжа. Ръцете трябва да са идеално чисти. Проникването в ректума е неизбежният контакт с кожата на ръцете на различни микроорганизми, които могат да причинят възпаление както на мъжките, така и на женските полови органи. Ето защо, когато се занимавате с мъжката G-зона, избягвайте да докосвате пениса и гениталиите си. Още по-добре, направете всичко в тънък медицински.