Опит от употреба Amarok

Опит от използването на капсули за потентност: честен преглед на Робърт от Рига

снимка на продукта, опит от използването на Amarok

Все още съм млад, само на 35 години, но поради натоварения график съм се сблъсквал със сексуални проблеми. Няколко неуспешни сношения - и аз бях разбит. Самочувствието е на нула, не мога да гледам момичетата в очите и имаше някакъв страх от секс. Постоянно мислех за възможното повторение на неуспех, затова се отказах от личния си живот за няколко месеца. Реших обаче да се събера и да започна да търся решение. Изборът падна върху капсулите Amarok - спечелих, че е билков препарат и съдържа перуанска мака.

Преглед на лекарствата

Поръчах Amarok на официалния уебсайт. Представител на компанията бързо ми се обади, отговори на всички мои въпроси и направи поръчка. Два дни по-късно го взех в пощата. Това плащане ми хареса само след получаване. Съжалявам, че нямах време да го взема с отстъпка, така че курсът ми струваше повече от посочената цена.

Опаковката е твърда, капсулите са средни по размер, но са лесни за поглъщане - не засядат в гърлото. Опаковката съдържа подробни инструкции за употреба.

Как пих Amarok

Опит с Amarok

Как се използва - подробно на опаковката. Предлага две схеми - едно и две хапчета на ден. Реших да започна веднага с максималната доза, за да разбера веднага дали има ефект или не. Първоначално го приемах стриктно преди хранене, но опитът ми с употребата предполага, че можете да пиете след хранене - това не засяга нищо.

Общият опит с използването на Amarok беше един месец. Веднага забелязах резултата, но реших да удължа курса, за да постигна кумулативен ефект.

Ефектът на лекарството

Усетих подобрение в потентността на мъжете на около третия ден от употребата. Случи се много внезапно - срещнах момиче и почувствах много вълнение. Това много ме зарадва, защото през последните месеци забравих за това чувство.

В ранните дни страхът от прекъсване на запалването остана, така че нямаше сексуален контакт. Първият секс се случи седмица след началото на курса и всичко мина чудесно. Ерекцията не ме разочарова - партньорът е доволен. Искам да кажа повече - усещанията са много по-ярки от преди и мога да контролирам по-добре продължителността на секса.

Също така забелязах, че Amarok влияе върху цялостното благосъстояние. Ако по-рано, поради стрес, често изпитвах проблеми със съня, имаше тревожност и безпокойство, сега заспивам като бебе. През целия ден усещам прилив на сили и бодрост. Сексът е страхотен по всяко време - дори след тежък работен ден.

Завърших курса Amarok преди месец, ефектът продължава. Ерекцията е каменна, усещанията са много ярки и изглежда дори пенисът се е увеличил. Всеки ден чувам възторжени комплименти от момичето. Нямаше странични ефекти през цялото време на прием. Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не започнах да приемам Amarok по-рано.